Skip to main content

Bordenbouw

Het kloppend hart van uw elektrische installatie

Hebt u nood aan één specifiek bord of tientallen borden in eenzelfde serie? Wij staan u bij met het ontwerp, keuze van de juiste kast, componenten, de volledig in- en opbouw tot en met de cablage, labeling en uittesten. Desgewenst kunnen wij de borden ook op locatie plaatsen en aansluiten.

 

Of het nu gaat om schakelborden, verdeel- of stuurborden. Een veilige en overzichtelijke bediening is voor ieder type topprioriteit. Onze verdeelborden worden door een eigen ervaren ingenieur ontworpen in een CAD-tekenpakket (AutoCAD 2020). Hierbij gaan we steeds op zoek naar de meest kwalitatieve, efficiënte en economische oplossing. Onze verdeelborden worden gebouwd in ons eigen workshop volgens de geldende normeringen (oa. het Belgische AREI). Nadien ondergaan ze de nodige functionele testen, zodoende u zeker bent dat uw bord 100% kwalitatief en veilig is.

 


Bij grote vermogen borden, analyseren we alle gebruikers en berekenen we aan de hand hiervan uw behoefte aan vermogen en alle vereisten waaraan uw bord moet voldoen. Met behulp van de software Caneco BT berekenen we de nodige beveiligingen en kabelsecties. Hierbij wordt rekening gehouden met de kortsluitstroom, spanningsval en eventueel filiatie en selectiviteit.

Na aansluiting van het verdeelbord ondergaat het bord nog een 2de controle, met name het thermografisch onderzoek. Op die manier worden temperatuurverschillen snel in beeld gebracht waardoor we, door het ontbreken van warmtebronnen, zeker weten dat alle bedrading correct werd aangesloten.

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn