Skip to main content

Sloten & Bouwkundige beveiliging

De sleutel tot totaalbeveiliging

Alleen met een evenwichtige combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen kunt u uw safety en security risico's een hoofd bieden. Tot de eerste categorie behoort bijvoorbeeld het zorgvuldig omgaan met sleutels. Bouwkundige maatregelen dienen om incidenten te voorkomen of te vertragen. Het kan gaan op hekwerk, veiligheidsglas, rolluiken, zware sloten en kluizen tegen indringers. Ze zorgen er dus voor dat de indringer meer tijd nodig om zijn beoogde buit te bemachtigen, zodanig dat een eventuele aanhouding op heterdaad mogelijk is. Het laatste heeft vanzelfsprekend alleen nut als de bouwkundige beveiliging gecombineerd wordt met detectie en alarmopvolging.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs inventariseren samen met u uw risico's en zoeken naar mogelijkheden om die zo efficiënt mogelijk te beveiligen. We kunnen samenwerken met uw architect, zodat veiligheid al in het ontwerp van uw woning wordt geïntegreerd. Denk maar aan inbraakwerend glas, meerpuntsluitingen op ramen en deuren,... Hieronder vind je enkele hoogwaardige producten die we zelf ook plaatsen.

 

VeiligheidscilinderVeiligheidscilinder

Wist je dat sommige inbrekers minder dan een halve minuut nodig hebben om een slecht beveiligde deur te openen? Kerntrekken, boortechniek en de Bulgaarse methode zijn de meest voorkomende inbraaktechnieken. Gelukkig zijn ze te voorkomen met het gebruik van een veiligheidscilinder. 

Een directe veiligheid die veiligheidscilinder nog bieden is dat er geen sleutels kunnen worden bijgemaakt zonder vertoon van een eigendomscertificaat. Bij gebruik van meerdere veiligheidssloten kan je opteren voor gelijk sluitende sloten, wat resulteert in één enkele sleutel voor meerdere sloten.

 

 

VeiligheidsbeslagVeiligheidsbeslag / rozet

Wanneer je een (veiligheids)cilinder plaatst in de deuren van je woning, is het belangrijk om hier nog een extra component overheen te zetten. Met name veiligheidsbeslag of -rozet met of zonder kerntrekbeveiliging. Het toevoegen van een kerntrekbeveiliging voorkomt dat inbrekers het slot kunnen uitboren en de cilinder vervolgens uit het slot kunnen trekken. Op die manier kunnen ze alsnog toegang tot de woning krijgen. Dergelijke producten zijn net voorzien van een SKG-keurmerk.

 

 

zakenkluis dombrechts safesZakenkluizen en documentenkasten

Bezittingen met grote financiële waarde zoals geld of waardepapieren. Maar ook sieraden met een onbetaalbare emotionele waarde, wil je liever nooit kwijtraken. Kies dan voor een hoog gekwalificeerde en gecertificeerde kluis, die op een correcte manier dient geplaatst te worden. Hiermee beveilig en bescherm je uw kostbare bezittingen tegen diefstal, inbraak, maar ook tegen brand. Er bestaan kluizen in diverse groottes en veiligheidseisen met verschillende sluitsystemen (oa. dubbelbaardslot met sleutel, elektrische slot, elektrisch of mechanisch cijfercombinatieslot).

 

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn