Skip to main content

Speciale technieken

Networks, Automation, SmartHome

Of het nu gaat over gestructureerde databekabeling in een bedrijfsnetwerk, het automatiseren van een proces of meer comfort bieden met SmartHome? Dergelijke veelzijdige installaties vragen de nodige aandacht. Vrijwel niets is onmogelijk. Wij leveren u maatwerk, van engineering tot en met de uitvoering.

 


Databekabeling

Tegenwoordig is een goede en stabiele netwerkinfrastructuur van groot belang in elk bedrijf of woning. Wij staan u hierin bij met de aanleg van de bekabeling (koper en glasvezel), alsook het aansluiten van deze bekabeling.

Dit gaat van de connectors, kabelgoten, wifi access point,... tot het ontwerp en plaatsing van een volledige patchkast voorzien van actieve componenten, koeling, ups,...

 


Domotica

Intelligente gebouwautomatisering voor residentiële en commerciële gebouwen. Of het nu gaat om woon-, horeca, kantoor- of industriële projecten. In nauwe samenwerking met architecten en ingenieurs reiken onze experts in speciale technieken coherente oplossingen aan die perfect beantwoorden aan de wensen van de klant en dit alles binnen het afgesloten budget en met respect voor het milieu.

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn